Bilka buler

Bulemester ApS retter bløde Bilka buler ud lynhurtigt og uden omlakering. Ring og hør mere

Bulemester ApS anvender en unik metode til at bevare bilens originale lak, når bløde mindre buler – de såkaldte Bilka buler– skal repareres

Denne metode kaldes for PDR-teknik, hvilket er en forkortelse for Paintless Dent Removal, som vi har specialiseret os i, og som indebærer en lang række fordele for bilejeren, idet man undgår at skulle spartle og lakere. Bilka buler kan derfor repareres billigt og hurtigt og til glæde også for miljøet.
Har du været uheldig at få skadet din bil med bløde Bilka buler, så fortvivl ikke. Vi kommer overalt på Sjælland – også til din arbejdsplads. Hurtigt, nemt og bekvemt. Ring til os og lad os høre mere om dine Bilka Buler, så er vi hurtigt på banen med et attraktivt tilbud. Du er også velkommen til at udfylde det lille spørgeskema her på hjemmesiden, så sender vi ligeledes et tilbud.
Bulemester ApS har mere end 10 års erfaring i faget, så vi ved, hvad vi har med at gøre.

Bulemester ApS – specialist i PDR reparationer på din bil. Vi retter bløde buler uden omlakering

Hos Bulemester ApS er vi specialister i at rette bløde Bilka buler med den såkaldte PDR-teknik hvilket indebærer, at man slipper for tidskrævende og fordyrende omlakering af reparationsstedet.
Læs gerne mere her på hjemmesiden om reparation af Bilka buler og tøv ikke med at kontakte os, såfremt du er i tvivl om noget eller ønsker yderligere information. Husk – at vi aldrig er længere borte end en telefonsamtale