Buler i bilen

Omhyggelighed og professionelt arbejde er det vigtigste for os, når vi reparerer dine buler i bilen

BULEMESTER APS REPARERER DINE BULER I BILEN MED STØRSTE OMHYGGELIGHED OG STÅR ALTID INDE FOR VORES ARBEJDE

Vi arbejder specielt med opretning af bløde buler i bilen som for eksempel de såkaldte Bilkabuler. Vi anvender hovedsageligt den avancerede PDR-teknik, som vi behersker fuldt ud. Teknikken overflødiggør efterfølgende spartling og lakering af reparation, du bevarer altså den oprindelige lakering – og reparationen bliver helt usynliggjort.

 

PDR-teknikken – også kaldet Smart Repair – egner sig til opretning af alle former for bløde buler i bilen og er både billigere og hurtigere end den traditionelle måde at oprette buler på, hvilket også anerkendes af de fleste forsikringsselskaber gennem indførelse af en lavere selvrisiko.
Ring til os og få en konstruktiv snak om opretning af buler i bilen, for os er ingen blød bule i bilen for stor og ingen for lille. Læs også gerne her på hjemmesiden og se, hvorfor denne reparationsform er blevet så populær.

 

BULEMESTER APS BYDER PÅ HURTIGT OG PRISBILLIGT ARBEJDE, NÅR DET DREJER OM PDR-OPRETNING AF BULER I BILEN

Gør som flere når de får en blød bule i bilen. Få den repareret med sofistikeret PDR-teknik hos Bulemester ApS. Vi er specialister i reparation af buler i bilen med denne teknik, som indebærer et hav af fordele sammenlignet med den traditionelle måde at reparere buler i bilen på, for eksempel i form af de såkaldte Bilkabuler. En PDR-opretning af en bule i bilen er hurtigt udført og den er billig, idet der med denne teknik ikke skal omlakeres.

 

Kontakt Bulemester ApS næste gang du får buler i bilen og lad os hjælpe dig. Vi har mere end 10 års erfaring og tilbyder omhyggelig og topprofessionelt arbejde.