Haglskader på bil

Haglskader på din bil er noget fanden har skabt, men som vi nemt reparerer med PDR-teknik

Et haglvejr kan desværre mange gange sætte sit helt specielle aftryk på bilens tag, motorhjelm og bagsmæk

De mange små buler skæmmer naturligvis bilens udseende og nedsætter værdien betragteligt, derfor skal skaden naturligvis udbedres. Heldigvis kan Bulemester ApS reparere disse irriterende haglskader og andre buler helt uden behov for omlakering af bilen ved hjælp af PDR-teknik, som vi behersker fuldt ud. Ved anvendelse af specialværktøj ”masserer” vi så at sige bulerne ud igen uden at skade lakken. Vi har 10 års erfaring med reparationer af haglskader på bilen, så vores trænede blik kan spotte selv små ujævnheder – og vi sætter en ære i at levere en bil tilbage til dig, der fremstår som ny.

Bemærk at bilforsikringen dækker haglskader på din bil, så det kan være en god ide at få skaderne udbedret. Det kan nemlig hurtigt blive så dyrt, at prisen på reparationen overstiger selvrisikoen.

Haglskader på din bil kan repareres hurtigt og prisbilligt. Kontakt Bulemester ApS og hør hvordan

Vinteren kan være hård ved din bil – det samme gælder foråret og efteråret med haglvejr, der kan være årsag til haglskader på din bil. Men fortvivl ikke – med avanceret PDR-teknik reparer vi nemt og bekvemt haglskader på bil uden fordyrende omlakering.

Kontakt os og få et godt tilbud – vi kommer overalt på Sjælland, også til din arbejdsplads.