Opretning af buler

Opretning af buler uden omlakering, billigt og professionelt arbejde

Opretning af buler af den bløde slags er en specialitet hos Bulemester ApS – og vi har mere end 10 års erfaring i bagagen, så vi kan vores kram

Omhyggelighed og professionelt kvalitetsarbejde kendetegner os, vi er kun tilfredse med arbejdets udførelse, når vores kunder er glade og tilfredse.

Vi anvender den gennemprøvede PDR-teknik, til opretning af buler, dvs. bløde buler, som vi reparerer uden at det er nødvendigt at spartle eller nylakere reparationsstedet – både omkostnings- og tidsbesparende – og så kommer vi overalt på Sjælland, også gerne til din arbejdsplads.

Ring til os og få et godt tilbud på opretning af buler, som med garanti vil lokke et glad smil frem hos dig – og læs gerne mere her på hjemmesiden. Her kan du også udfylde et spørgeskema, så sender vi dig hurtigst muligt et tilbud.

Opretning af buler med PDR-teknik hos Bulemester ApS. Kontakt os og få et tilbud der luner og glæder

Bulemester ApS har gjort det hurtigt og billigt for dig at få udført opretning af buler på din bil, bløde buler af forskellig størrelse er vores specialitet. Vi arbejder med den anerkendte PDR-teknik som indebærer, at du undgår at skulle omlakere. Og for at gøre det hele perfekt kommer vi overalt på Sjælland – også gerne til din arbejdsplads, så du kan passe dit normale arbejde.

Opretning af buler med PDR-teknik med os ved rorpinden gør det hele meget nemmere. Kontakt os gerne og hør mere og læs også gerne flere detaljer her på vores hjemmeside.