Reparation af buler i campingvogne

En campingvogn er mindst lige så udsat for buler som en bil og har derfor et lige så stort behov for udbedring af skader efter uheld

Hos Bulemester ApS har vi for længe siden indset dette og har adopteret et koncept, som efter vores opfattelse er det bedste på markedet.

 

Hvorfor skifte en hel side på en campingvogn fordi den har fået en mindre bule, det er både tidskrævende og meget dyrt? Med det patenterede HBC system opnås en perfekt finish efter reparation, ved hjælp af specialudviklet vakuum værktøj, niveauskinner samt den specialudviklede kopimasse (Mouldmaker), der efter kopiering genstøbes på den eksisterende ødelagte struktur. Ved introduktionen af det avancerede HBC system skrev pressen blandt andet: ”Et genialt system til reparation af hammerslåede plader på mobile homes, campingvogne, trailers mv.”

 

Skal din campingvogn til reparation med opretning af buler, betaler det sig til enhver tid at bruge os som partner. Vi har stor erfaring og udfører altid alle reparationer omhyggeligt og topprofessionelt, og vi er ikke tilfredse før du som kunde er 100 % tilfreds. Kontakt os gerne snarest og få en snak om campingvogn reparation.

 

Campingvogn reparation af buler med det avancerede HBC system. Vælg Bulemester ApS som partner

Har uheldet været ude og du har behov for en campingvogn reparation af buler, så er kvalificeret hjælp heldigvis aldrig langt borte. Ring til Bulemester ApS og bed om et tilbud på campingvogn reparation med det nye avancerede HBC system, som har taget alle med storm.

 

Tøv ikke med at kontakte os for yderligere information.

 

Reparation af buler i campingvogn er et speciale hos Bulemester ApS, og vi retter også gerne bulen op på din campingvogn – og selvfølgelig også på din bil. De fleste kaskoforsikringer dækker hvis du laver buler i din campingvogn

 

Men vi reparerer ikke blot buler i din campingvogn med det avancerede HBC System, vi hjælper dig også hele vejen igennem med det forsikringsmæssige. Du behøver kun at indhente et favorabelt tilbud fra os, anmelde skaden til dit forsikringsselskab samt stille campingvognen hos os, så klarer vi resten.
Bulemester ApS er en virksomhed, der blandt andet har specialiseret sig i at oprette buler i campingvogn, nu med det avancerede HBC System, som har taget alle – inklusive pressen – med storm.
Med flere års erfaring i branchen ved vi, hvad vi beskæftiger os med og kan stå 100 % inde for vores arbejde.. En af de vigtigste værdier for os og vores virksomhed er, at vi kan afslutte en opgave med god samvittighed, en god mavefornemmelse samt faglig og personlig stolthed. Kun på den måde får vi også en tilfreds kunde. For os er det vigtigere at arbejdet løses omhyggeligt og professionelt end det løses hurtigt.
Opretning af buler i campingvogn og bil er vores speciale. Kontakt os gerne og hør mere, der er meget at berette.