Udretning af buler

Nu kan bløde buler rettes ud helt uden fordyrende og tidskrævende spartling og omlakering.

Bulemester ApS anvender den velprøvede PDR-teknik, der gør dette muligt. Bilka buler, haglbuler, buler efter slag, buler efter folk som har gået på bilen, parkeringsbuler og mange, mange andre former for bløde buler udrettes nemt og bekvemt uden spartling og omlakering. Udretning af buler er en specialitet hos Bulemester ApS – og vi kan vores kram.
Fordelene ved anvendelse af PDR-teknik er mange, eksempelvis at den originale lakering og dermed farve kan bibeholdes, at reparationstiden er kort, at det er billigere end selvrisikoen på ens forsikring samt at man undgår belastning af miljøet.
Ring til Bulemester ApS og få et godt tilbud på udretning af buler. Vi kommer overalt på Sjælland – også gerne til din arbejdsplads. Udretning af buler med PDR-teknik – den bedste buleløsning.

Udretning af bløde buler med PDR-teknik.

Bulemester Aps er en virksomhed, der har specialiseret sig i udretning af buler uden fordyrende og tidskrævende spartling og omlakering. Og hvordan kan det så lade sig gøre, vil du sikkert spørge? Jo, vi anvender den avancerede PDR teknik til udretning af bløde buler, en teknik som muliggør dette. Vi har 10 års erfaring, og ved, hvad vi har med at gøre. Grundighed og professionelt arbejde præger vores arbejde, for os er det vigtigere at en opgave løses grundigt end på rekordtid.

Ring til Bulemester ApS og hør mere om udretning af buler med PDR-teknik.