I OPRETNING AF BULER

UDEN OMLAKERING​


Specialister


I OPRETNING AF BULER

UDEN OMLAKERING​


Specialister

OPRETNING AF BULEr

OPRETNING AF BULER – UDEN OMLAKERING

Det er aldrig sjovt at komme ud til bilen og se, at den har fået en bule i siden. Mange vælger at køre rundt med bulerne, fordi det er besværligt og dyrt at få udbedret dem.

Bulemester ApS hjælper dig hurtigt, effektivt og professionelt af med bulerne. Vi kører på hele Sjælland, og vi kan sagtens hjælpe dig, hvis du har kørt rundt med bulerne i længere tid.

Det tager som regel 1-2 timer at udbedre bulerne i din bil – alt afhængigt af, hvor mange buler det drejer sig om.

Vi kan komme ud til din arbejdsplads, hjem til dig, eller du kan komme forbi vores værksted. Hvis vi skal ud til dig, kræver det, at vi kan stå med bilen et sted, hvor der er minimum 15 grader. Desuden skal der være skygge. Ellers kan vi ikke benytte den særlige teknik, der gør, at vi kan rette bulerne uden omlakering.

FARVEL TIL BULER MED PDR TEKNIK

Når vi skal fjerne dine buler, så anvender vi den anerkendte teknik kaldet ‘PDR’. Metoden sikrer, at vi kan udbedre bulerne uden at skade og ødelægge lakken og dermed skåner dig for en omlakering af bilen. Samtidig er der kort reparationstid, det er ofte billigere end selvrisikoen på forsikringen, og du undgår at belaste miljøet.

Vi bruger metoden, når vi skal fjerne buler, der blandt andet indebærer Bilkabuler, haglskader, skarpe buler, buler efter slag, buler efter folk har gået på bilen, parkeringsbuler og buler efter nedfald.

ET GODT TILBUD

Skal du have dine buler oprettet? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi sørger for at give dig et godt tilbud.

Ring altid for en aftale.

BULEMESTER ApS

Ring altid til mig først mellem kl. 8-17, hvis ​du har en bule, der skal oprettes.

Karlshøj 34

4733 Tappernøje

Telefon: 20 20 71 61

Mail: info@bulemester.dk

CVR: 3338 5900