I OPRETNING AF BULER

UDEN OMLAKERING​


Specialister


I OPRETNING AF BULER

UDEN OMLAKERING​


Specialister

​bilkabuler

SLIP AF MED IRRITERENDE BILKABULER

Bilkabuler er nogle af de mest ærgerlige buler, man som bilejer kan blive udsat for. Og som regel aner man ikke, hvem og hvad der er årsag til bulerne.

Heldigvis er der ofte tale om buler, som relativt nemt repareres ved anvendelse af PDR. Det betyder også, at en fordyrende omlakering er overflødig.

Bulemester ApS har mere end 15 års erfaring i branchen, og vi arbejder i vid udstrækning med PDR til glæde for mange bilejere. Skulle du være en af de uheldige, der har fået en bule efter en tur i supermarkedet, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi kører over hele Sjælland, og du kan også sagtens komme forbi vores værksted i Tappernøje som er tæt på blandt andet  Køge, Slagelse, Næstved og Ringsted hvis det er nemmere for dig.

UDBEDRING AF BULER

Vi kan komme ud til din arbejdsplads, hjem til dig eller du kan komme forbi værkstedet, når dine buler skal oprettes.

Hvis du ønsker, at vi skal komme til din arbejdsplads eller private bolig, så skal vi blot have et sted at arbejde, hvor der er minimum 15 grader eller opvarmet samt med skygge. Dette er for at kunne varme lakken tilstrækkeligt op, så vi ikke skader den.

Vi kan rette de fleste bilkabuler, men det er naturligvis ikke alt, der kan lade sig gøre. Lad os se på dine buler, så finder vi ud af, hvad der kan lade sig gøre.

KONTAKT OS

Har du brug for at få udbedret en eller flere buler? Så kontakt os med det samme. Husk, vi er aldrig længere væk end en telefonsamtale. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på udbedring af din bils bilkabuler.

BULEMESTER ApS

Ring altid til mig først mellem kl. 8-17, hvis ​du har en bule, der skal oprettes.

Karlshøj 34

4733 Tappernøje

Telefon: 20 20 71 61

Mail: info@bulemester.dk

CVR: 3338 5900