Opretning af buler fra 1.195 kr.

Opretning af buler uden omlakering - Få din bil til at se ny ud

Vi er specialister i opretning af buler uden omlakering. Kontakt os for et godt tilbud!

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Vedhæft billeder af bulen/bulerne

  20 års professionel erfaring

  Fokus på kvalitet og faglig stolthed

  God kundeservice og grundighed

  FÅ HJÆLP TIL BULERNE I DIN BIL – UDEN OMLAKERING

  Det er aldrig sjovt at komme ud til bilen og se, at den har fået en bule i siden. Mange vælger at køre rundt med bulerne, fordi det er besværligt og dyrt at få dem udbedret. Sådan behøver det dog slet ikke at være.

  Vi retter bilbuler ud for kunder på størstedelen af Sjælland, herunder særligt i Køge, Slagelse, Næstved og Ringsted, men det kan også være mange andre steder.

  Hos Bulemester ApS i Tappernøje hjælper vi dig hurtigt, effektivt og professionelt med opretning af buler helt uden omlakering. Vi kan sagtens hjælpe dig, uanset om bulen er ny, eller om du har kørt rundt med den i længere tid.

  Vi kan hjælpe dig, uanset hvor ny eller gammel bulen er

  HVOR LANG TID TAGER DET AT UDRETTE BULER?

  Udretning af buler på biler tager som regel 1-2 timer alt afhængigt af, hvor mange buler det drejer sig om. Derfor er dette også noget som hurtigt kan klares, og ikke noget som du skal sætte hele dage af til.

  OPRETNING AF BULER: FÅ DIN BIL TIL AT SE UD SOM NY IGEN

  Hos Bulemester ApS får vi din bil til at se spritny ud. Vores buleopretning er den mest effektive og prisvenlige service på markedet, når det kommer til at rette buler ud.

  Hvis du har en bule i din bil, hvor selvrisikoen er højere end skaden, så vil det være nemt og økonomisk fordelagtigt at vælge os. Nogle forsikringsselskaber tilbyder tilskud til opretning af buler.

  Der findes forskellige typer af buler. Hvis du har både bløde buler eller hårde buler i din bil, kan vi tilbyde opretning af buler fra 1.195 kr.

  Vores service påvirker ikke lakeringen, efterlader ingen farveforskel og bevarer bilens originale udseende.

  HVAD KOSTER OPRETNING AF BULER?

  Hos Bulemester ApS tilbyder vi en skarp pris på opretning af buler fra kun 1.195 kr. pr. felt. Et felt betyder, at bulen for eksempel er på bilens tag, dør, klap eller skærm.

  Den typiske pris for buleretning afhænger af bulens størrelse og placering.
  Du kan læse mere om vores priser her.

  Kontakt os for et individuelt tilbud på opretning af buler på din bil. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at få din bil tilbage i god stand.

  KAN I UDRETTE BULERNE HOS MIG?

  Ja, vi kan enten komme ud til dig på din arbejdsplads eller hjem til dig for opretning af buler, men du kan også komme forbi vores værksted i Tappernøje, hvis du foretrækker det.

  Hvis vi skal ud til dig, kræver det, at vi kan stå med bilen et sted, hvor der er mindst 15 grader varmt. Desuden skal der være skygge. Ellers kan vi ikke benytte den særlige teknik, der gør, at vi kan rette bulerne ud uden omlakering.

  Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

  FARVEL TIL BILBULER MED PDR-TEKNIK

  Når vi skal fjerne dine bilbuler, så anvender vi den anerkendte teknik kaldet ”PDR” – Paintless Dent Removal. Metoden sikrer, at vi kan foretage en opretning af buler uden at skade og ødelægge lakken. På den måde kan vi også skåne dig for en omlakering af bilen.

  Med denne teknik får du derudover følgende fordele:

  For os er det vigtigt, at du kan få din bil tilbage, som den så ud inden bulen.

  Har du en bule, der skal oprettes? Ring altid til os først, så finder vi sammen et tidspunkt for, hvornår vi kan udbedre din bule.

  Det siger vores kunder

  KONTAKT OS OG INDHENT ET GODT TILBUD

  Har du brug for hjælp til opretning af buler?

  Så tøv ikke med at kontakte os! Vi sørger for at give dig et godt tilbud og en god service.

  Ring altid for en aftale. Vi glæder os til at hjælpe dig med at få en bule-fri bil!

  Indhent et tilbud


   Vedhæft billeder af bulen/bulerne