Opretning af buler fra 1.295 kr.

Opretning af buler uden omlakering - Få din bil til at se ny ud

Vi er specialister i opretning af buler uden omlakering. Kontakt os for et godt tilbud!

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Vedhæft billeder af bulen/bulerne

  20 års professionel erfaring

  Fokus på kvalitet og faglig stolthed

  God kundeservice og grundighed

  FÅ HJÆLP TIL BULERNE I DIN BIL – UDEN OMLAKERING

  Det er aldrig sjovt at komme ud til bilen og se, at den har fået en bule i siden. Mange vælger at køre rundt med bulerne, fordi det er besværligt og dyrt at få dem udbedret. Sådan behøver det dog slet ikke at være.

  Vi retter bilbuler ud for kunder på størstedelen af Sjælland, herunder særligt i Køge, Slagelse, Næstved og Ringsted, men det kan også være mange andre steder.

  HVOR LANG TID TAGER DET AT UDRETTE BULER?

  Udretning af buler på biler tager som regel 1-2 timer alt afhængigt af, hvor mange buler det drejer sig om. Derfor er dette også noget som hurtigt kan klares, og ikke noget som du skal sætte hele dage af til.

  OPRETNING AF BULER: FÅ DIN BIL TIL AT SE UD SOM NY IGEN

  Hos Bulemester ApS får vi din bil til at se spritny ud. Vores buleopretning er den mest effektive og prisvenlige service på markedet, når det kommer til at rette buler ud.

  Hvis du har en bule i din bil, hvor selvrisikoen er højere end skaden, så vil det være nemt og økonomisk fordelagtigt at vælge os. Nogle forsikringsselskaber tilbyder tilskud til opretning af buler.

  Vores service påvirker ikke lakeringen, efterlader ingen farveforskel og bevarer bilens originale udseende.

  HVAD KOSTER OPRETNING AF BULER?

  Hos Bulemester ApS tilbyder vi en skarp pris på opretning af buler fra kun 1.195 kr. pr. felt. Et felt betyder, at bulen for eksempel er på bilens tag, dør, klap eller skærm.

  Den typiske pris for buleretning afhænger af bulens størrelse og placering.
  Du kan læse mere om vores priser her.

  Kontakt os for et individuelt tilbud på opretning af buler på din bil. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at få din bil tilbage i god stand.

  KAN I UDRETTE BULERNE HOS MIG?

  Ja, vi kan enten komme ud til dig på din arbejdsplads eller hjem til dig for opretning af buler, men du kan også komme forbi vores værksted i Tappernøje, hvis du foretrækker det.

  Hvis vi skal ud til dig, kræver det, at vi kan stå med bilen et sted, hvor der er mindst 15 grader varmt. Desuden skal der være skygge. Ellers kan vi ikke benytte den særlige teknik, der gør, at vi kan rette bulerne ud uden omlakering.

  Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

  FARVEL TIL BILBULER MED PDR-TEKNIK

  Når vi skal fjerne dine bilbuler, så anvender vi den anerkendte teknik kaldet ”PDR” – Paintless Dent Removal. Metoden sikrer, at vi kan foretage en opretning af buler uden at skade og ødelægge lakken. På den måde kan vi også skåne dig for en omlakering af bilen.

  Med denne teknik får du derudover følgende fordele:

  For os er det vigtigt, at du kan få din bil tilbage, som den så ud inden bulen.

  Har du en bule, der skal oprettes? Ring altid til os først, så finder vi sammen et tidspunkt for, hvornår vi kan udbedre din bule.

  Det siger vores kunder

  Ofte stillede spørgsmål

  Hos Bulesmester er vi specialiserede i opretning af buler, og vi anvender de mest effektive metoder for at sikre, at bulerne rettes ud og skabe det bedste resultat for dig som bilejer. Denne præcise tilgang til processen er afgørende, da den hjælper os med at bestemme den mest hensigtsmæssige metode til opretning af bulerne.

  Da vi modtager mange henvendelser, tager vi derfor alle biler i processen meget seriøst. Hos os kan du forvente, at din bils æstetik bliver vedligeholdt. Dette er med til at sikre, at de forskellige biler ser helt nye ud, præcis som da du købte dem. Vores fokus ligger ikke kun på at rette bulerne ud, men også på at bevare bilen i en skinnende stand. Her bliver bulernes retning klaret på meget kort tid.

  Efter opretningen af bulerne udfører vi en grundig finish for at sikre, at ingen skader er synlige. Vores mål er altid at levere et resultat, der er fejlfrit og opfylder vores kunders forventninger. Med mere end 20 års erfaring er vi sikre på, at vi kan levere end et fantastisk resultat til dig som bilejer.

  Hos Bulesmester har vi mere end 20 års erfaring med opretning af buler, hvilket sikrer, at vi leverer højeste kvalitet i vores arbejde. Vi er ikke tilfredse med arbejdet, før du som kunde selv er tilfreds med det, vi har udført.

  Arbejdsprocessen er struktureret for at kvalitetssikre, at alt er præcist og korrekt. Vi besidder omfattende viden inden for branchen og er dedikerede til at levere det bedste resultat til vores kunder. Vi sørger for, at følge med i udvikingen af udstyr, så vi altid kan klare din opretning af buler.

  Dette anvender vi til at levere det bedste specialværktøj til at udføre buleopretning og udretning af buler. For at få en pris på opretning af buler på din bil, skal du blot udfylde kontakformularen.

  Arbejdet med opretning af buler og udretning af buler handler ikke kun om at fokusere på skaden. Vores mål er at genskabe bilens oprindelige udseende, præcis som den var før skaden opstod, så du som kunde kan være mere end blot tilfreds. En analyse og vurdering er en integreret del af processen for at skræddersy arbejdet efter de metoder, vi anvender herinde til at reparere bilens tilstand. Tøv ikke med at lade os oprette din buler i bilen.

  KONTAKT OS OG INDHENT ET GODT TILBUD

  Har du brug for hjælp til opretning af buler?

  Så tøv ikke med at kontakte os! Vi sørger for at give dig et godt tilbud og en god service.

  Ring altid for en aftale. Vi glæder os til at hjælpe dig med at få en bule-fri bil!

  Indhent et tilbud


   Vedhæft billeder af bulen/bulerne