I OPRETNING AF BULER

UDEN OMLAKERING​


Specialister


I OPRETNING AF BULER

UDEN OMLAKERING​


Specialister

​Haglskader på bil repareres

Har du fået en skade på bil fra hagl?

Et haglvejr kan sætte aftryk på bilens tag, frontklap og bagklap. De mange små buler ændrer bilens udseende og nedsætter værdien. Derfor bør haglskader på bil altid udbedres.

Dette kan vi hos Bulemester ApS hjælpe dig med. Vi tilbyder reparation af haglskader på bil på vores værksted i Tappernøje. Vi benytter en særlig teknologi og leverer en god service, hvilket betyder, at vi har kunder fra størstedelen af Sjælland, herunder blandt andet fra Køge, Ringsted, Næstved og Slagelse samt fra resten af Midt- og Vestsjælland.

Derfor skal du lade os stå for reparationen

Ved anvendelse af specialværktøj ”masserer” vi bulerne, uden at skade lakken, og du slipper for at skulle have bilen omlakeret. Vi benytter os af PDR-teknikken, der er anerkendt i branchen og kun mestret af få. Hos Bulemester ApS er vi en af de få specialister i denne teknik, og vi har mange års erfaring hermed. Vores trænede blik kan nemt spotte selv de mindste ujævnheder.

Når du leverer en bil med haglskader hos os, så lover vi at levere den tilbage i samme stand, som den var i før bulerne.

Hvad koster det at få lavet haglskader?

Vores priser på reparation af haglskader på bil starter fra 1.095 kr.

Du kan finde mere information her. 

Bemærk dog, at din bilforsikring ofte dækker haglskader, så det kan være en rigtig god ide at få skaderne udbedret. 

SKAL VI UDBEDRE DINE HAGLSKADER PÅ BIL?

Uanset hvor mange eller hvor få buler haglvejret har givet din bil, så reparerer vi nemt og bekvemt din bil til en skarp pris uden fordyrende omlakering.

Kontakt os gerne allerede i dag og indhent et godt tilbud på reparation af din bilskade. Vi reparerer kun haglskader på vores værksted i Tappernøje, da det som regel er en mere omfattende opgave. Vær derfor også opmærksom på, at udbedringen vil tage længere tid end eksempelvis ved en Bilkabule, der typisk tager 1-2 timer at udbedre.

BULEMESTER ApS

Ring altid til mig først mellem kl. 8-17, hvis ​du har en bule, der skal oprettes.

Karlshøj 34

4733 Tappernøje

Telefon: 20 20 71 61

Mail: info@bulemester.dk

CVR: 3338 5900